Over Hermens meubelbedrijf - interieurbouw B.V.

Vakmanschap is meesterschap:
Zeker een uitspraak die voor Hermens meubelbedrijf - interieurbouw B.V. geldt.
Wij zitten al jarenlang in het vak. Meubelmakerij is onze ambacht en dat maakt ons tot een bijzonder meubel- en interieurbouwbedrijf.
De vakbekwame en betrouwbare meubelmakers stellen kwaliteit als voorwaarde en vinden het een uitdaging om keer op keer met verrassende, vernieuwende maar bovenal praktische, degelijke en betrouwbare oplossingen te komen.
Onze werkplaats is uiteraard uitgerust met moderne houtbewerkingmachines. Met onze ambachtelijke kennis en de techniek van de machines kunnen we vakkundig en veilig te werk gaan, of het nu gaat om plaatverwerking, massief hout of spuiten.

Van begin tot eind:
Samen met u bepalen wij de ideale en meest praktische oplossing.
Wij staan u vakkundig te woord vanaf de eerste kennismaking tot en met de complete oplevering van het meubelstuk of de volledige inrichting.
Wij vinden het belangrijk dat we veelvuldig contact met u als klant hebben, zodat u een product krijgt wat u wenst en wij volledig op maat te werk kunnen gaan.

Ons werk loopt uiteen van loodwanden tot keukens, van balies tot apotheekinrichtingen en van slaapkamerkasten tot badkamermeubels.
Wij werken onder andere voor de zorgsector in de regio Nijmegen, binnenhuisarchitecten, bedrijven en particulieren.

Heeft u vragen, of wilt u een oplossing op maat? Dan staan wij u uiteraard graag te woord.